Predstavljamo vam bend Suton

Suton_logoPoštovani posjetioci sajta. Predstavljamo vam bend Suton. SUTON je doom/drone bend iz Banja Luke. Bend je nastao u Septembru 2014. godine. Prva i trenutna postava benda je slijedeća: Vladan – gitara, Danko – gitara, Dario – bubnjevi (Takođe u LSD), Duško – bas gitara (takođe u Flintstoners) i A. – vokali (takođe u Sahrana).

    Bend trenutno radi na prvom izdanju koje će se sastojati od dvije autorske pjesme i jedne obrade benda Electric Wizard, a to će izaći na disku kao split-EP materijal sa slovenačkim doom metal bendom Chains!

    Bend je za sada uradio obradu benda Electric Wizard i jednu autorsku pjesmu. Kada je riječ o obradi, u pitanju je pjesma „The sun has turn to black“.


    Možete poslušati i drugu njihovu pjesmu sa nadolazećeg split izdanja. U pitanju je pjesma Prelude for Spiritual Void of Nature (Acid Violet Trip of Our Death)„.


Bend sprema i treću autorsku pjesmu, vježba i najavljuje svirke za iduću godinu. Više o bendu možete saznati na njihovoj Facebook stranici. https://www.facebook.com/suton.official

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.