Verzija 2 – Probudi me

Bend: Verzija 2

Lokacija: Beograd

Žanr: alternative rock, metal, post grunge

Album: Probudi me

Godina izdanja: 2011.

Napisao: Saša Grbić

   Verzija 2 je ekipa koja nam dolazi iz Beograda. Sviraju alternativni rock sa uticajima metala i post grunge pravca. Snimanje i sve što ide oko toga su sami realizovali. Iz benda kažu da muzika na albumu predstavlja stvarnost bez uljepšavanja, a poruka albuma je da nema predaje.

Bend čine: Aleksandra Marković na vokalima i bas gitari, gitare svira Miloš Marković i na bubnjevima je Dejan Nikolić. Album sadrži osam veoma zanimljivih pjesama.

Šta reći o samom albumu? Tekstovi su interesantni, a muzika je veoma dobro odsvirana. Svidjelo mi se što je bubanj veoma prirodan. Glavna mana ovog albuma su vokali.

Aleksandra na niskim dionicama kao da pjeva u grču. Ima potencijala da postane dobar vokal, ali bi trebala poraditi svom usavršavanju. Treba uzeti u obzir da je ovo snimano 2011. Godine i da je od tada vjerovatno i napredovala. Ovo je ipak prvenac album i treba čuti novije radove da bi se donijeo konačan sud.

Ako ste ljubitelji domaće alternative nemojte propustiti ovaj album, pogotovo zato što ga možete besplatno skinuti sa njihovog sajta. Vjerujte, treba mu dati šansu.

 

Spisak pjesama:

01.Probudi me

02.Stop

03.Mašina za bol

04.Pustite me na polje

05.Nebo

06.Niko nije kao ja

07.Još otrova

08.Košmar

 

Video:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.