Trigger – Novi singl i praznična poruka

Grupa Trigger nas je ponovo obradovala. Slijedi ispod tekst njihove praznične poruke i spot za pjesmu.

Uživajte.
Sastav je pesmu Srećna Nova (noćna mora) napisao i objavio neplanirano, u najkraćem mogućem roku, kao neizbežnu, spontanu reakciju na pozitivnu energiju koja nas okružuje:
“Vedrina je prirodno izašla iz svake naše note. Nova godina se približava i činjenica da živimo okruženi izobiljem i sigurnošću, u slozi i pravdi, nas je inspirisala da svoje oduševljenje utkamo u poletne note i tekst pesme. Još jedna Nova godina na čijem pragu se možemo zadovoljno, takoreći trijumfalno, osvrnuti unazad i biti ponosni na to koliko smo postigli u životu kao narod ali i kao pojedinci. Ipak, i u trenucima uživanja, ne treba zaboraviti da živimo bezbrižno jer nas već decenijama nesebično, požrtvovano i posvećeno vode oni najbolji među nama. Budimo im uvek zahvalni!
Zato udahnimo naelektrisani praznični vazduh, napunimo pluća dobrim vibracijama, podignimo čaše i zapevajmo vedra čela. Srećna vam svima nova godina i da vam bude u njoj sjajno, isto kao i u prethodnoj! A sada, svi u šoping centar da kupujemo poklone!”

Trigger - Srećna Nova (noćna mora)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.